Het project De locatie De woningen Bloklandthuis Nieuws Over Gebr. Blokland Contact

25 mei 2018

Voortgang bouw

Door het mooie weer afgelopen weken heeft de metselaar de eerste twee blokken volledig gemetseld. De pannendekker heeft de eerste drie blokken voorzien van dakpannen en de zonnepanelen zijn hier ook geplaatst. Bij het laatste blok (bouwnummers 33 t/m 36) zijn de kappen inmiddels gelegd.

30 november 2017

Voortgang bouw

Een overzicht van de bouwplaats en met de funderingen

30 mei 2017

36 WONINGEN ROOS 2.0 HELEMAAL UITVERKOCHT

Project Roos 2.0 met 36 woningen is binnen een maand tijd volledig uitverkocht. Alle kopers die zijn ingeloot zijn doorgegaan met het door hen toegekende bouwnummer en de meesten hebben ook de financiering al rond.

Bij de loting hebben we ook een aantal extra inschrijvers geloot voor op de reservelijst en iedereen die daar op staat is daarvan op de hoogte. Vooralsnog lijkt voor hen ook helaas de kans klein dat zij toch nog een bouwnummer toegekend krijgen.

De planning is dat we dit najaar van start gaan met de bouw van de wijk.

18 mei 2017

55 sociale huurappartementen in Barendrecht

Dinsdag 16 mei 2017 ondertekenden René Biesheuvel, Algemeen Directeur van Aannemersbedrijf Gebroeders Blokland en directeur-bestuurder van Woonvisie Alfred van den Bosch een turnkey-overeenkomst voor de bouwvan 55 appartementen aan de Helenapolder in Barendrecht. De appartementen zijn onderdeel van het grotere ontwikkelingsgebied Vrouwenpolder.

De gemeente Barendrecht heeft vastgelegd dat in de wijken Vrouwenpolder en Lagewei sociale huurwoningen moeten worden gerealiseerd. Gebroeders Blokland en Woonvisie realiseren 55 driekamerappartementen in drie typen. De afmeting varieert van circa 70 tot 76 m2.

Woonvisie heeft woningbezit in Ridderkerk en Albrandswaard en ziet met de bouw van woningen in Barendrecht kansen haar ambitie om een sterke corporatie aan de zuidrand van Rotterdam te zijn, waar te maken.

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111